Laddbox - Tesla Wall Connector

Tesla Wall Connector

Wall Connector erbjuder en bekväm och kraftfull hemmaladdningslösning som gör det möjligt att enkelt ansluta din bil under natten och vakna upp till ett helt laddat batteri.
Offertförfrågan

Hastighetskapacitet hos Wall Connector

Wall Connector kan leverera upp till 22 kW/32 ampere. För Tesla-fordon, kan den ladda upp till 71 km räckvidd per timme. För icke-Tesla fordon, kolla fordonstillverkarens rekommendationer för laddningskapacitet.

Kompatibilitet med olika fordon

Wall Connector är utformad för att vara kompatibel med en rad olika elfordon, inklusive Teslas egna modeller och fordon från andra tillverkare. Det är viktigt att säkerställa att kontakten på Wall Connector matchar ditt fordon.

Användarvänlighet

Wall Connector anpassas enkelt till olika elsystem i hemmet och erbjuder anpassningsbara effektnivåer, vilket gör den till en mångsidig lösning för de flesta hushåll, lägenheter och arbetsplatser. Den kommer med en 7,3 meter lång lättviktskabel, vilket möjliggör enkel hantering.

Tesla-app integration

Wall Connector konfigureras och övervakas via Tesla-appen. Genom att ansluta den till Wi-Fi kan du styra, schemalägga och övervaka laddningen. Firmware-uppdateringar skickas automatiskt för att förbättra användarupplevelsen och tillföra nya funktioner. Installatörer kan även använda Tesla One-appen för att ställa in specifika inställningar som säkringar och strömdelning.

Garantiperiod

Wall Connector för hemmabruk täcks av en 48-månaders garanti från fakturadatumet. För kommersiellt bruk är garantiperioden 12 månader från fakturadatumet.

För kommersiella miljöer

Fastighetsförvaltare och kommersiella fastighetsägare kan dra nytta av att installera Wall Connector för att erbjuda betal-per-användning och 24-timmars övervakning, vilket kan locka till sig elbilsanvändare.

Strömdelning för flera fordon

Wall Connector erbjuder strömdelning, idealiskt för hushåll med flera elbilar men begränsad tillgång på ström. Upp till sex Wall Connectors kan dela på en krets, vilket säkerställer effektiv laddning för alla fordon.

Åtkomstkontroll Med Wall Connector kan du kontrollera vilka fordon som får ladda. För Tesla-fordon är det möjligt att hantera detta direkt genom appen, utan behov av fysiska låsanordningar.

Flexibel installation

Wall Connector är lätt och kan installeras både inomhus och utomhus.

Optimala laddningshastigheter

För att uppnå maximal laddningshastighet, bör Wall Connector installeras med en säkring som matchar kapaciteten på bilens ombordladdare. För specifik information för Tesla-fordon, använd blixtsymbolen på bilens touchskärm. För andra elfordon, se tillverkarens rekommendationer.

Anpassbar vid speciella strömförhållanden

Wall Connector kan också anpassas till unika strömförhållanden genom att installeras med en lägre ampere säkring.

Visa mer

Specifikation

Varumärke:
Tesla
Modell:
Wall Connector Gen 3
Max. laddningseffekt:
22 kW
Produktgaranti:
4 år
Mått:
345 x 155 x 110 mm (utan kabel)
Visa mer

Nedladdningar

Datablad
Ladda ner
chevron-downarrow-right