Laddbox - GARO Entity Pro

GARO Entity Pro

GARO Entity Pro är en spelväxlare i världen av laddningsteknik. Med sin eleganta design, avancerade funktioner och oöverträffade prestanda tar denna laddbox din laddningsupplevelse till en helt ny nivå.
Offertförfrågan

Släpp lös kraften med GARO Entity Pro

Är du trött på långsam och ineffektiv laddning? Säg adjö till alla dina laddningsproblem med revolutionerande GARO Entity Pro. Designad för att ge en överlägsen laddningsupplevelse, den här banbrytande enheten kommer att förändra sättet du slår på dina enheter.

Snabbare, smartare och mer mångsidig laddning

Med GARO Entity Pro kan du njuta av snabbare och smartare laddning än någonsin tidigare. Utrustad med avancerad teknik identifierar den intelligent din enhets optimala laddningsparametrar, vilket säkerställer maximal effektivitet och minskar laddningstider. Säg hej till mindre väntan och mer produktivitet.

Överlägsen kompatibilitet och kraftleverans

Orolig för kompatibilitetsproblem? GARO Entity Pro erbjuder oöverträffad kompatibilitet med ett brett utbud av enheter. Oavsett om du behöver ladda din smartphone, surfplatta, bärbara dator eller till och med din smartklocka, har denna mångsidiga laddare dig täckt. Säg adjö till att bära flera laddare och omfamna enkelheten i en enda kraftfull lösning.

Avancerade säkerhetsfunktioner för din sinnesfrid

Din säkerhet är vår högsta prioritet. GARO Entity Pro är konstruerad med avancerade säkerhetsfunktioner för att ge dig sinnesfrid när du laddar. Inbyggt överspänningsskydd, överströmsskydd och temperaturkontroll säkerställer att dina enheter laddas säkert och effektivt, vilket skyddar både dig och din värdefulla elektronik.

Snygg och elegant design

GARO Entity Pro levererar inte bara exceptionell prestanda, den har också en elegant design. Dess eleganta och minimalistiska estetik smälter sömlöst in i alla miljöer, oavsett om det är ditt kontor, vardagsrum eller sovrum. Den kompakta och bärbara designen gör att du kan ta den med dig vart du än går, vilket säkerställer att du aldrig får slut på ström när du är på resande fot.

Sömlös integration i ditt dagliga liv

Säg adjö till trassliga sladdar och begränsade laddningsmöjligheter. GARO Entity Pro erbjuder en sömlös laddningsupplevelse med sin trådlösa laddningskapacitet, flera USB-portar och till och med USB-C-strömleverans. Ladda flera enheter samtidigt, eliminera röran och njut av friheten att ladda dina enheter utan problem.

Lås upp en värld av bekvämlighet och effektivitet

Upplev en ny nivå av bekvämlighet och effektivitet med GARO Entity Pro. Gör laddningen enkel, pålitlig och effektiv, så att du kan fokusera på det som betyder mest för dig. Omfamna framtiden för laddningsteknik och lås upp en värld av möjligheter med GARO Entity Pro.

Välj GARO Entity Pro idag

Nöj dig inte med mediokra laddningslösningar. Lyft ditt laddningsspel med GARO Entity Pro. Välj den pålitliga följeslagaren som kommer att revolutionera hur du laddar dina enheter. Uppgradera till GARO Entity Pro idag och njut av en sömlös laddningsupplevelse som aldrig förr.

Visa mer

Specifikation

Varumärke:
GARO
Modell:
Entity Pro
Max. laddningseffekt:
22 kW
Produktgaranti:
GARO ger 2 års garanti
Uppkoppling:
WiFi, 4G
Mått i enkelutförande:
340 x 240 x 150 mm (utan kabel)
Mått i dubbelutförande:
340 x 495 x 145 mm (utan kabel)
Vikt:
3-3.7 kg utan kabel (beroende på produktvariant)
Visa mer

Nedladdningar

Manual
Ladda ner
chevron-downarrow-right