Laddbox - Charge Amps Dawn

Charge Amps

Charge Amps Dawn

22 kW i ett uttag, en certifierad MID-mätare för att exakt kunna se hur många kW som använts för att ladda elbilen, och möjligheten att seriekoppla. "Charge Amps Dawn" är den kompletta laddstationen – både för installatörer och slutanvändare.
Offertförfrågan
Charge Amps Dawn

Vissa laddare för elbilar har verkligen allt

Charge Amps Dawn är en användarvänlig, intelligent och kraftfull laddstation byggd för framtiden – helt i linje med vår vision att kombinera teknologi och användarvänlighet för att utmana det etablerade och bana nya vägar.

Denna elbilsladdare, vackert designad av den tidigare Koenigsegg-lead designern Joachim Nordwall, är enkel att installera, använda och är kopplad till Charge Amps Cloud och Charge Amps-appen. Detta ger ägaren full kontroll över laddningen och möjlighet att utnyttja alla våra intelligenta lösningar. Charge Amps Dawn har även en kraftfull Linux-processor, som kan hantera en stor mängd data.

Dessutom är Charge Amps Dawn det perfekta valet för semi-offentliga områden (till exempel bostadsrättsföreningar och kontorsparkeringar) där flera laddare ofta installeras. Där har Charge Amps Dawn en stor fördel: möjligheten att seriekoppla strömkabeln. Det betyder att installatören enkelt och smidigt kan koppla ihop laddarna i serie, vilket sparar både tid och pengar.

Den kompletta elbilsladdaren

Certifierad MID-mätare 4G eller WiFi för konstant uppkoppling Inbyggt RCD-typ B och DC-skydd Upp till 22 kW OCPP-interoperabilitet

Charge Amps Dawn är utrustad med en certifierad MID-mätare MID-mätaren mäter och visar den faktiska laddningsförbrukningen. Detta erbjuder hundraprocentig transparens för slutanvändaren och möjligheten att se exakt hur många kW som använts för att ladda EV:n. MID-mätaren är också ett krav i många länder, vilket innebär att Charge Amps Dawn uppfyller europeiska standarder och är redo för den europeiska marknaden.

Charge Amps Dawn – ett självklart val för elbilsägaren

Charge Amps Dawn är inte bara en dröm för installatören, utan även ett perfekt val för dig som elbilsägare. Med en design som fokuserar på enkelhet och funktionalitet har vi på Charge Amps säkerställt att hela upplevelsen från installation till daglig användning är smidig och bekymmersfri. Bakplattan i Charge Amps Dawn gör installationen snabb och enkel, vilket innebär att du snabbt kan börja använda din nya laddstation.

Dessutom är Charge Amps Dawn utrustad med ett inbyggt RCD-typ B-skydd, vilket ger en extra säkerhetsnivå genom att skydda din elbil från jordfel. Detta innebär att du kan ladda din bil med trygghet, och veta att både din laddstation och bil är skyddade.

Med Charge Amps Installer-appen erbjuds en smidig och problemfri installation, vilket betyder att du snabbt kan komma igång med att utnyttja alla fördelar som Charge Amps Dawn erbjuder. Som elbilsägare får du tillgång till en laddstation som inte bara är effektiv och säker, utan också enkel att använda – vilket gör din övergång till elektrisk körning så enkel som möjligt.

Visa mer

Specifikation

Varumärke:
Charge Amps
Modell:
Dawn
Max. laddningseffekt:
22 kW
Visa mer

Nedladdningar

Broschyr
Ladda ner
chevron-downarrow-right