Laddbox - Wallbox Pulsar Max

Wallbox Pulsar Max

Wallbox Pulsar Max är en spelväxlare i världen av elfordonsladdning. Designad med innovation och bekvämlighet i åtanke, erbjuder denna banbrytande laddningslösning oöverträffad hastighet, säkerhet och intelligens.
Offertförfrågan

Blixtsnabba laddningshastigheter

Med Wallbox Pulsar Max kommer du att uppleva en ny nivå av bekvämlighet och hastighet när det gäller att ladda ditt elfordon. Denna avancerade laddstation har en rad otroliga funktioner som gör den till det ultimata valet för EV-entusiaster som du.

Kompromisslös säkerhet och effektivitet

Pulsar Max erbjuder inte bara otrolig laddningshastighet, utan den prioriterar också säkerhet och effektivitet. Med dess inbyggda DC-läckageskydd, överströmsdetektering och jordfelsövervakning kan du vara lugn och veta att ditt fordon och hem är skyddade hela tiden. Pulsar Max är också kompatibel med alla elfordon på marknaden, vilket säkerställer en sömlös och problemfri laddningsupplevelse.

Smart och uppkopplad laddningsupplevelse

Men det är inte allt – Wallbox Pulsar Max är lika smart som kraftfull. Tack vare sin integrerade Wi-Fi-anslutning kan du enkelt övervaka och hantera dina laddningssessioner via Wallbox-mobilappen. Starta eller sluta fjärrladdning, justera laddningsscheman för att dra nytta av lågtrafikpriser och spåra din energiförbrukning utan ansträngning. Pulsar Max ger dig kontroll över din laddningsupplevelse som aldrig förr!

Enkel installation och användarvänlig design

Installationen är enkel med Wallbox Pulsar Max. Dess kompakta och eleganta design, tillsammans med den medföljande laddningskabeln och väggfästet, gör den enkel att montera på vilken vägg eller yta som helst. Dessutom ger den användarvänliga LED-displayen realtidsinformation om laddningsstatus, uteffekt och mer.

Uppgradera din EV-laddningsupplevelse idag!

Wallbox Pulsar Max är inte bara en laddstation; det är en spelväxlare för elbilsägare. Njut av fördelarna med snabbare laddning, förbättrade säkerhetsfunktioner och intelligenta anslutningar – allt i ett elegant paket.

Uppgradera din laddningsupplevelse idag och gå med i den växande gruppen av nöjda Wallbox Pulsar Max-användare. Omfamna framtiden för elfordonsladdning och få varje mil att räkna med Pulsar Max vid din sida.

Vänta inte! Beställ din Wallbox Pulsar Max nu och ta första steget mot ett enkelt, effektivt och njutbart ägande av elfordon!

Visa mer

Specifikation

Varumärke:
Wallbox
Modell:
Pulsar Max
Max. laddningseffekt:
22 kW
Produktgaranti:
Wallbox ger 3 års garanti
Uppkoppling:
Wi-Fi, Bluetooth
Mått:
198 x 201 x 99 mm (utan kabel)
Vikt:
1,3 kg (utan kabel)
Visa mer

Nedladdningar

Datablad
Ladda ner
chevron-downarrow-right