Elbilsladdning och elbilsladdare för företag

Har ditt företag intresse av att kunna erbjuda elbilsladdning till anställda eller till er företagsflotta med elbilar? Vi hjälper till med hela kedjan från planering till utförande.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi er och tar fram ett förslag tillsammans som passar ert företag.

CTA Header Företag

Elbilar - ett hållbart val för din ekonomi & miljön

Titta ut på er företagsparkering, du kommer säkert se några laddbara bilar som redan används. Att ta sig till jobbet, utföra tjänsteresor och även ta sig hem igen är en vinst för alla. Detta stärker ert varumärke. Ni som företag vill bidra till en bättre miljö och ser hållbarhet som en grundvärdering.

Detta kommer att utökas med fler och fler elbilar på er parkering. Dessa kommer alla behöva laddas i framtiden. Vi på Wani EL kommer att hjälpa er på hela den vägen.

Rekommederade laddboxar till företag

Eldon DUO Smart - Företag

Full kontroll med molntjänst

Övervaka, administrera och uppdatera via vår molnbaserade portal.

Säker RFID-identifiering

Med RFID-taggar vet du alltid vem som har tillgång till din laddbox.

Elegans och flexibilitet

Upptäck Eldon Duo, stilrent utformad med svart strukturlackerad plåt, kombinerad med maximal flexibilitet för användaren. Välj mellan 1-fas eller 3-fas och om du önskar uttag av typ 2 eller fast kabel.

Mer om Eldon DUO Smart

GARO Entity Pro - Företag

Den perfekta laddboxen

Med sin minimalistiska design och kraftiga mjukvara är GARO Entity Pro den perfekta lösningen till din arbetsplats.

Flexibel montering

GARO Entity Pro kan du installera på både vägg och stolpe och vi erbjuder smarta lösningar för montering både inomhus och utomhus.

Skala upp efter behov

Att på förhand veta hur många laddboxar som krävs för att täcka det framtida behovet på en arbetsplats kan vara svårt. Med GARO Entity Pro kan du därför skala upp när dina behov förändras.

Mer om GARO Entity Pro

GARO GTB Twin - Företag

Säkrar effektiv laddning

Med GARO GTB Twin går det att ladda två bilar samtidigt på ett enkelt, säkert och effektivt sätt, utan att överbelasta fastighetens säkringar.

Skalbar laddbox

Kan gruppkopplas upp till 32 laddpunkter, fritt kombinerad med GARO laddbox­.

Anppasningsbar montering

GARO GTB Twin kan monteras på både vägg och stolpe och vi erbjuder smarta lösningar för montering både inomhus och utomhus.

Mer om GARO GTB Twin

Elbilsladdning ska vara enkelt och skalbart

Vi hjälper dig med ditt företags elbilsladdning och ser till att installationen är enkel, säker och anpassad för era behov. Vi gör din laddlösning för elbilar till en framtidsäker lösning som kan anpassas i takt med att dina behov i företaget förändras.

Vi ser till att leverera allt från konsultation, offert, till administration av bidragsansökan. Vi ser också till att hantera önskad betalningslösning genom vår partner Rexolution.

Vi gör det enkelt och tryggt, så som det ska vara.

Installation av laddbox berättigar till bidrag

När du installerar laddboxar till ditt företag så kan du söka ett statligt bidrag. Det statliga bidraget återbetalar upp till 50% av bidragsgrundande kostnaderna. Du kan maximalt få 15 000 kronor per laddningspunkt. Den bidrags process hjälper vi dig med. Det ska som sagt vara enkelt.

chevron-downarrow-right