Laddbox - CTEK Chargestorm Connected 2

CTEK

CTEK Chargestorm Connected 2

CTEK Chargestorm Connected 2 står ut som en av de mest anpassningsbara laddboxarna på marknaden, med en stark position inom både säkerhets- och funktionsaspekter. Dess klara och intuitiva användargränssnitt gör det lätt för användare att hantera den. Dessutom erbjuds laddboxen med antingen ett enkelt eller dubbla uttag (typ 2), beroende på dina behov.
Offertförfrågan

En mångsidig laddningslösning

Med Chargestorm Connected 2 kan du skräddarsy din laddupplevelse till dina specifika krav.

Singel eller dubbetl uttag – Flexibiliteten att välja

Behöver du ladda två bilar samtidigt? Välj Chargestorm Connected 2 med möjlighet för dubbla uttag.

Anpassad laddningsuppsättning

Bestäm om du föredrar kombinationen av fasta kablar eller uttag efter dina behov.

Alternativt schukouttag

Om du väljer en enskild uttag kan du också ha ett schukouttag på motsatt sida.

Generation 2 – Förfinad teknik

Chargestorm Connected 2 representerar den andra generationen i CTEK:s serie av laddboxar och är en avancerad version av Chargestorm Connected. Denna nya version bygger vidare på det framgångsrika konceptet, men med ytterligare förbättringar.

Taking Charge App – Din laddningskontroll

Välj Chargestorm Connected 2 och få tillgång till den intuitiva appen Taking Charge. Appen ger dig full översikt över din laddbox och möjliggör inställningar som schemaläggning, justering av laddeffekt och uppdateringar.

Taking Charge finns tillgänglig gratis i App Store och Google Play.

Säker och enkel laddning

CTEK fokuserar på säkerhet och användarvänlighet i alla sina laddboxar.

Chargestorm Connected 2 är utrustad med en stor och lättläst display som visar status för laddning och anslutning, vilket gör den mycket användarvänlig.

Teknisk säkerhet är en prioritet för Chargestorm Connected 2, med funktioner som inbyggd säkring, jordfelsdetektering för AC och DC läckströmmar samt en MID-godkänd energimätare. Fronten är låsbar för enkel underhåll och laddboxen tål temperaturer mellan -30°C och 50°C.

NanoGrid dynamisk lastbalansering

NanoGrid lastbalanseringstekniken från CTEK ser till att du kan ladda effektivt utan att riskera överbelastning av huvudsäkringen.

Den smarta tekniken övervakar hemmets totala energianvändning genom en energimätare vid den inkommande matningen, optimerar automatiskt laddningen efter husets aktuella effektanvändning.

Företags- och bostadsrättsföreningars smarta val

Chargestorm Connected 2 är idealisk för skalbara laddningslösningar. Med möjlighet för dubbla uttag maximeras antalet laddpunkter. CTEK:s system erbjuder effektiv hantering för många laddstationer.

NanoGrid Local för flera laddboxar

NanoGrid Local, som är anpassat för platser med flera laddboxar som bostadsrättsföreningar och företagsparkeringar, säkerställer en balanserad laddning mellan alla laddstationer. Systemet är anslutet via Ethernet och fungerar fullt ut utan internetuppkoppling.

CTEK NanoGrid Local med RFID-lösning

Med Charge Portal, CTEK:s molnbaserade laddportal, hanterar du enkelt användare och RFID-taggar. Denna portal ger dig kontroll över användartillgång och statistik, samt hantering av systemlarm och uppdateringar.

Visa mer

Specifikation

Varumärke:
CTEK
Modell:
Chargestorm Connected 2
Max. laddningseffekt:
22 kW
Produktgaranti:
2 år
Mått:
449 x 282 x 160 mm (utan kabel)
Visa mer

Nedladdningar

Datablad
Ladda ner
chevron-downarrow-right