Totalentreprenad: Din Lösning för laddboxar till Hushåll, Företag och Bostadsrättsföreningar

5 juli 2023

Om du letar efter en pålitlig partner för projektering och installation av laddboxar har du kommit rätt. Vi på Wani EL som står bakom orebroladdboxar.se är stolta över att erbjuda totalentreprenad av laddboxlösningar för hushåll, företag och bostadsrättsföreningar. Låt oss guida dig genom hela processen – från order till en fungerande och certifierad produkt.

Komplett projektering för dina behov

När det gäller laddboxar för elfordon är det avgörande att välja en pålitlig partner som kan erbjuda en heltäckande tjänst. Hos oss på Wani EL är vi dedikerade att ta hand om hela processen åt dig, från projektering till leverans och installation av laddboxar. Vi har vår egen certifierade personal som tar ansvar för att säkerställa att din laddbox installeras korrekt och säkert.

Skräddarsydda lösningar för optimal laddningskapacitet

Projektering är en viktig del av laddboxinstallationen, och vårt kompetenta team är experter på att utforma skräddarsydda lösningar för dina behov. Vi tar hänsyn till dina specifika krav och förutsättningar för att säkerställa att din laddbox uppfyller dina förväntningar. Våra erfarna elektriker och tekniker kommer att analysera ditt fastighets elsystem och rekommendera den bästa lösningen för att maximera laddningskapaciteten och effektiviteten.

Pålitlig leverans av högkvalitativa laddboxar

När projekteringen är klar tar vi hand om leveransen av din laddbox. Vi samarbetar med pålitliga leverantörer och ser till att din laddbox anländer i tid och i perfekt skick. Vi förstår vikten av att ha tillgång till pålitlig laddinfrastruktur och strävar alltid efter att leverera en smidig och snabb service.

Säker och korrekt installation av laddboxen

Installationen är där vi verkligen skiljer oss från mängden. Med vår egen certifierade personal kan vi garantera en säker och korrekt installation av din laddbox. Våra tekniker är välutbildade och har omfattande erfarenhet av att installera laddinfrastruktur i olika miljöer. Vi tar hänsyn till dina specifika behov och säkerställer att installationen utförs enligt de högsta standarderna.

Från order till en fungerande laddbox

Vår totalentreprenad sträcker sig från order till en fungerande produkt. Vi ser till att din laddbox är klar att användas när vi lämnar platsen. Vi tar hand om allt administrativt arbete och eventuella tillståndsansökningar som krävs för installationen. Du kan luta dig tillbaka och känna dig trygg i vetskapen om att vi tar hand om hela processen.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Om du letar efter en pålitlig och professionell partner för projektering och installation av laddboxar, ta kontakt med oss för en kostnadsfri konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra övergången till elfordon så smidig som möjligt och bidra till en hållbar framtid.

chevron-downarrow-right