Örebro Laddboxar

Elbilsladdning för företag

Erbjud elbilsladdning för företaget

Har ditt företag intresse av att kunna erbjuda elbilsladdning till anställda eller till er företagsflotta med elbilar? Vi hjälper till med hela kedjan från planering till utförande.

Elbilar - ett hållbart val för din ekonomi & miljön

Titta ut på er företagsparkering, du kommer säkert se några laddbara bilar som redan används. Att ta sig till jobbet, utföra tjänsteresor och även ta sig hem igen är en vinst för alla. Detta stärker ert varumärke. Ni som företag vill bidra till en bättre miljö och ser hållbarhet som en grundvärdering.

Detta kommer att utökas med fler och fler elbilar på er parkering. Dessa kommer alla behöva laddas i framtiden. Vi på Wani EL kommer att hjälpa er på hela den vägen.

Be om en offert för din framtida elbilsladdning.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig med en lösning som passar dina behov.

Elbilsladdning ska vara enkelt och skalbart

Vi hjälper dig med ditt företags elbilsladdning och ser till att installationen är enkel, säker och anpassad för era behov. Vi gör din laddlösning för elbilar till en framtidsäker lösning som kan anpassas i takt med att dina behov i företaget förändras.

Vi ser till att leverera allt från konsultation, offert, till administration av bidragsansökan. Vi ser också till att hantera önskad betalningslösning genom vår partner Rexolution.

Vi gör det enkelt och tryggt, så som det ska vara.

Installation av laddbox berättigar till bidrag

När du installerar laddboxar till ditt företag så kan du söka ett statligt bidrag. Det statliga bidraget återbetalar upp till 50% av bidragsgrundande kostnaderna. Du kan maximalt få 15 000 kronor per laddningspunkt. Den bidrags process hjälper vi dig med. Det ska som sagt vara enkelt.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret och vi återkommer till dig med mer information och underlag för en lösning som passar dina behov.